Reizen

"Je telefoon laad je tijdig op, waarom zou je dat niet ook voor jezelf doen?!" 

Stap uit je comfortzone


Als je druk bent en het lastig vindt om tijd voor jezelf te nemen, dan is een reis met Jobeweegt perfect voor jou.


De reis naar Kroatië in mei 2023 is vol.

Ga je in oktober mee naar Portugal? 

ACTIEF

Dit jaar biedt de Fit, Fun & Relax vakantie een onvergetelijke reis naar het prachtige Kroatië.


Gasten zullen verblijven in een kleinschalig boutique resort genaamd Casa Luconi. Tijdens deze vakantie zullen we elke dag actief zijn met diverse activiteiten, waaronder wandeltochten, een parenzana trail, het bezoek aan pittoreske dorpjes en een wijnproeverij.

Er is ook een "uit je comfortzone" activiteit, speciaal ontworpen om de gasten uit te dagen en te inspireren.

De gehele vakantie is all inclusive, dus gasten hoeven zich geen zorgen te maken over extra kosten.


Dit is een unieke kans om te genieten van een actieve en ontspannende vakantie in een prachtige omgeving met een kleine groep mensen. Pak je wandelschoenen en kom mee naar Kroatië voor een onvergetelijke vakantie!ONTSPANNING


Als je druk bent en het lastig vindt om tijd voor jezelf te nemen, dan is een reis met Jobeweegt perfect voor jou. We bieden een unieke combinatie van actieve en ontspannende ervaringen, waardoor je helemaal kunt ontspannen en genieten van je welverdiende "ME Time".

Tijdens de reis hoef je je geen zorgen te maken over de details, je hoeft niks te doen en mag alles. Er wordt alles voor je geregeld, van eten en drinken tot activiteiten.


Je hoeft alleen maar te genieten van de zon, zee, strand, zwemmen, lezen, yoga en prachtige eetgelegenheden. Je verblijft in een gastvrij resort met alles wat je nodig hebt, omgeven door wijnvelden en heuveldorpjes.


Dit is je kans om helemaal te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving, terwijl je de balans herstelt tussen werk en ontspanning. Kom met ons mee en gun jezelf die welverdiende "ME Time"!

COMFORTZONE


We hebben allemaal wel eens dat gevoel: "dat durf ik niet" of "dat ga ik nooit doen". Maar stel je eens voor hoe voldaan jij je zou voelen als je die drempel wel overstapt en dat wat je dacht onmogelijk was, toch doet.


Daarom is er in al mijn reizen een speciaal moment waarbij je uit je comfortzone gaat. Het kan spannend zijn, maar het is ook een kans om te ontdekken wat je echt in je hebt.

Mijn doel tijdens zo'n reis is om te laten zien dat je meer kan dan je denkt. Er is niets onmogelijk als je de juiste mindset hebt. Laten we samen stappen zetten buiten onze comfortzone en ontdekken wat we echt kunnen. Dit is een unieke kans om jezelf te verrassen en te groeien.

Wil je mee op reis?

Van 8 t/m 12 oktober 2023 staat er een reis naar Portugal op de planning. Dit jaar inclusief een uitstapje naar Lissabon.

Wat anderen zeggen

"De reis was bovenverwachting, niet verwacht dat ik het zo naar mijn zin zou hebben met allemaal onbekende dames! En buiten mijn comfortzone geweest, daar ben ik blij van geworden!"


- P

“Veel gelachen en mooie gesprekken gehad. Diverse activiteiten, fantastisch! ik heb volledig alles los kunnen laten (gezin) en kunnen genieten.”


- J

Verschillende leuke activiteiten, zowel actief als ontspannend. Alles goed geregeld. Prachtige locatie!...en dit is pas je eerste georganiseerde vakantie! TOP!!

Ben nu al benieuwd naar de volgende...Ga graag weer mee.

- C