Beweegtraject

Een traject op maat

Beweegtraject


Ben jij klaar voor een gezonde boost in je leven? 

En weet je niet goed waar te beginnen?

Neem gerust contact met mij op.


Of je nu terugkomt van een blessure of ziekte, of gewoon wat extra energie wilt, ik bied een 1 op 1 op maat programma dat aansluit bij jouw behoeften.


Tijdens de beweegtrainingen wordt je persoonlijk begeleid bij het opbouwen van je conditie. We wandelen door het prachtige Westerkwartier, met name door Landgoed Nienoord, en doen onderweg oefeningen om je spieren en gewrichten soepel te houden.


Of je nu 40+ bent, rugklachten hebt, in de overgang bent of gewoon wat extra kilo's wilt verliezen, bij Jobeweegt staat jouw welzijn voorop. Ik bied een inloopmogelijkheid en je kunt op eigen tempo meedoen, zodat iedereen zich welkom voelt.


Ben jij klaar voor een gezonde boost? Doe mee met de wandeltrainingen en voel je fitter, energieker en beter in je vel!


Wat andere mensen zeggen

Door het vele wandelen heb ik mijn COPD goed onder controle. Door de ademhalingtraining heb ik meer lucht en kan ik mijn energie goed verdelen. Ik heb er vooral heel veel plezier in!

- J.

Het is heerlijk sporten in de buitenlucht. Het is geschikt voor iedereen omdat je je eigen tempo kan bepalen. De persoonlijke begeleiding helpt mij enorm. Ik voel mij sterker en krachtiger. Ik voel mij na 6 weken, leniger, soepeler, beter in balans. Ook mijn uithoudingsvermogen wordt beter.

– M.

Welk wandelniveau je ook hebt, er is plek voor jou. Hoewel ik niet altijd enthousiast ben om heen te gaan (wat te maken heeft met geen zin, moe, te koud oid) keer ik elke week gemotiveerd huiswaarts na afloop. Mijn spieren worden getraind.

- M.