Wandelen

De Low impact powerwalking en de Senioren walking.

Low Impact Walk


Ben jij klaar voor een gezonde boost in je leven? Kom dan wandelen met Jobeweegt! Wandelen is een eenvoudige en effectieve manier om je gezondheid te verbeteren.


Of je nu terugkomt van een blessure of ziekte, of gewoon wat extra energie wilt, ik bied een low-impact wandelprogramma dat aansluit bij jouw behoeften.


Tijdens de wandeltrainingen wordt je begeleid bij het opbouwen van je conditie. We wandelen door het prachtige Westerkwartier, met name door Landgoed Nienoord, en doen onderweg oefeningen om je spieren en gewrichten soepel te houden.


Of je nu 40+ bent, rugklachten hebt, in de overgang bent of gewoon wat extra kilo's wilt verliezen, bij Jobeweegt staat jouw welzijn voorop. Ik bied een inloopmogelijkheid en je kunt op eigen tempo meedoen, zodat iedereen zich welkom voelt.


Ben jij klaar voor een gezonde boost? Doe mee met de wandeltrainingen en voel je fitter, energieker en beter in je vel!


Wat andere mensen zeggen

Door het vele wandelen heb ik mijn COPD goed onder controle. Door de ademhalingtraining heb ik meer lucht en kan ik mijn energie goed verdelen. Ik heb er vooral heel veel plezier in!

- J.

Het is heerlijk sporten in de buitenlucht. Het is geschikt voor iedereen omdat je je eigen tempo kan bepalen. Daarnaast is het gezellig om samen met een groep te sporten. Onder begeleiding van een zeer enthousiaste coach.

– D.

Welk wandelniveau je ook hebt, er is plek voor jou. Hoewel ik niet altijd enthousiast ben om heen te gaan (wat te maken heeft met geen zin, moe, te koud oid) keer ik elke week gemotiveerd huiswaarts na afloop. Mijn spieren worden getraind.

- M.

Senioren Walk

Ben jij 65+ en wil je graag in beweging blijven? Kies dan voor een laagdrempelige en actieve wandelmethode met mij als instructeur. Wandelen in de natuur, samen met andere senioren, is niet alleen gezond voor het lichaam maar ook voor de geest.

Heb jij last van een chronische aandoening en voel je je niet op je gemak om alleen te wandelen? Dan is de senioren walk precies wat jij zoekt. Samen wandelen we op een rustige manier door mooie natuurgebieden en halverwege de wandeling doen we oefeningen die aangepast zijn aan jouw situatie. We sluiten de wandeling af met een gezellige koffie/thee-moment.

Er is aandacht voor elkaar en we doen jaarlijks mee aan evenementen zoals de Nationale Diabetes Challenge en de 4 Mijl 4 You om onze wandelingen feestelijk af te sluiten. Doe jij mee?