Nieuws & Agenda

De laatste nieuwtjes over evenementen of andere acties.

AGENDA

NIEUW 8-12 oktober Portugal!

Wat: Actief & Relax, kleinschalig en weg van de drukte!

Wanneer: zondag 8 oktober - donderdag 12 oktober 2023

Kosten: 955 euro p.p excl. vlucht.  

13 maart t/m 9 april

Wat: 'PROEF'maand actie!

Wanneer: maandag 13 maart t/m 9 april

Kosten: 25 euro voor 5 lessen

Van 7 t/m 12 mei

Kroatië Fit, Fun & Relax


Deze reis is volgeboekt.

Zondag 16 april

Wat: Lente XXL, incl. lunch

Tijd: 9.30 - 13.30 uur
Locatie: volgt
Kosten: 1 credit + 12,50 euro

Zondag 16 juli

Wat: Zomer XXL, incl. lunch
Tijd: 9.30 - 13.30 uur
Locatie: volgt
Kosten: 1 credit + 12,50 euro

Informatie over


Groepsreis naar Portugal

8-12 oktober 2023

Vanwege de grote belangstelling voor de Fun en Relax reis naar Kroatië, organiseer ik in oktober nog een mini actief & ontspan vakantie.


Deze reis gaat naar Òbidos, Portugal. Òbidos is een prachtige en historische stad in Portugal, gelegen in de regio Lissabon. De stad is bekend om zijn middeleeuwse stadsmuur, smalle straatjes, prachtige kerken en mooie pleinen. De stad wordt ook wel 'de diamant van Portugal' genoemd.


Wij verblijven in de prachtige bed & breakfast Quinta da olivia. Deze B&B is gelegen in een rustige omgeving, maar toch dichtbij de stad.

De kamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over moderne faciliteiten. Er is een prachtig terras waar je kunt genieten van het uitzicht en de zon.


Tijdens de reis zullen we diverse activiteiten ondernemen. We gaan een dagtrip maken naar Lissabon, een van de mooiste steden van Europa. We wandelen langs het strand, verkennen de omgeving van Òbidos, doen yoga, creëren iets creatiefs, wine & dine in lokale restaurants en we gaan surfen!


Deze mini vakantie belooft een perfecte mix te zijn tussen actief bezig zijn, ontspanning, cultuur en lekker eten. 955 euro p.p.

Ben jij er klaar voor om samen met mij deze prachtige stad te ontdekken? Of heb je nog vragen over wat deze reis precies inhoudt? Neem gerust contact met mij op, dan beantwoord ik al je vragen!

'PROEF'maand actie!


Wanneer: maandag 13 maart t/m 9 april

Kosten: 25 euro voor 5 lessen